• Návšteva Strednej odbornej školy pedagogickej za účelom  sledovania divadielok

          • Dňa 26.4. sa detičky zúčastnili dvoch divadielok v podaní študentiek SOŠP. Dievčatá naše deti srdečne privítali a usadili. Prvým divadielkom nás previedli líška, vlk, sliepočky, psík a kuriatka. V druhom divadielku sa deti zoznámili s „chlebíkovou“ Aničkou a zopakovali si ponaučenie, že vitamíny sú pre nás veľmi dôležité. Dievčatá sme odmenili búrlivým potleskom a tešíme sa na ďalšie stretnutie.

          • INFORMÁCIA O NOVÝCH VYHLÁŠKACH K PREKRYTIU HORNÝCH DÝCHACÍCH CIEST A DOMÁCEJ IZOLÁCII A KARANTÉNE

          • Na základe Vyhlášky ÚVZ SR č. 32/2022, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k povinnosti prekrytia horných dýchacích ciest, sa ruší povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest  použitím respirátora / rúška v spoločných priestoroch školy a školského zariadenia.

            Na základe Vyhlášky ÚVZ SR č. 33/2022, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k izolácií osôb pozitívnych na ochorenie COVID-19 a karanténe osôb, ktoré prišli do úzkeho kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19, po úzkom kontakte s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19 nebude potrebné nastúpiť automaticky do karantény.