• 2 % Dane

          • Vážení rodičia a priatelia našej MŠ,

            využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2% z daní a pomôžte tak ešte viac skvalitniť výchovno-vzdelávací proces v našej materskej škole!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní. Cieľom nášho združenia je podpora a rozvíjanie aktivít na regionálnej úrovni v oblasti vzdelávania, výchovy, kultúrno-spoločenských a športových činnosti pre rodiny s deťmi. Tento dar Vás pritom nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí.

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • zvýšenie kvality výchovno-vzdelávacieho procesu pre detičky
            • zvýšenie kvality vybavenia MŠ

            Vážime si každú podporu, sme vďační aj za príspevky jednotlivcov, či už formou daru alebo poskytnutím 2 % zo svojej zaplatenej dane.

            Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil  - Potvrdenie o zaplatení dane 

            Vyplnené  - Vyhlásenie na poukázanie 2 % dane Vám dajú v MŠ

             

             

          • Cvičenie so študentkami v telocvični SOŠP

          •  

            22.2. sme navštívili telocvičňu Strednej odbornej školy pedagogickej, kde dievčatá – študentky mali pre deti pripravené veselé a zábavné cvičenia. A tak za sprievodu parádnej modernej hudby si deti užili cvičenie, tanec a hry. Tešíme sa nabudúce.

          • Návšteva Základnej školy na Ulici Školskej

          •  

            21.2. sa deti zo staršej triedy spolu s pani učiteľkami zúčastnili otvorenej hodiny v Základnej škole, kde boli navštíviť svojich kamarátov – teraz už prváčikov. Pani učiteľka srdečne privítala naše deti, ktorí so záujmom sledovali žiačikov v laviciach plniac si svoje školské povinnosti. Deti tak mohli pozorovať ako prebieha čítanie, písanie či počítanie, mohli sa prejsť pomedzi lavice a nakuknúť do školských učebníc a zošitov. Za odmenu – za návštevu prvej triedy dostali naše deti  darček – papierové zvieratko a drobnú sladkosť a naše detičky tiež odovzdali malý domček s prekvapením.